Εργασιακά

Ένα Σχόλιο

  1. Να με κρίνουν, ασφαλώς και να με κρίνουν. Για το 2016. Οκ λοιπόν. Στις 12 Ιανουαρίου 2016 ο άντρας μου επιστρέφοντας από επαγγελματική συνάντηση στο γραφείο του, αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα όταν πέρασε μηχανάκι με κόκκινο, για να αποφύγει να χτυπήσει το μηχανάκι τραυματίστηκε σοβαρά ο ίδιος. Δύο μήνες στο νοσοκομείο σε ΜΑΦ και άλλους 4 σε κέντρο αποκατάστασης λόγω αιματώματος στο κεφάλι και άλλων πολλών τραυμάτων στο σώμα. Σήμερα είναι με ημιπάρεση και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια και παλεύει να ξανασταθεί στα πόδια του. Έπρεπε να σταθώ δίπλα του, να λείπω από την υπηρεσία μου αρκετές μέρες και ώρες, να ασχοληθώ με την κόρη μας που τότε ήταν 5μισι χρονών. Να τη γράψω στο σχολείο, να φροντίσω να καλύπτονται οι ανάγκες τόσο εκείνης όσο και του συζύγου μου. Να φεύγω σκαστή από το γραφείο για να πάω να δω τι γίνεται με τον άνθρωπό μου.
    Και τώρα φυσικά πρέπει να πληρώσω το τίμημα.
    Να αξιολογηθώ για μια χρονιά που για μένα ήταν καταραμένη, να κριθώ γιατί δεν ήμουν τόσο αποδοτική ως υπάλληλος, να κριθώ γιατί δεν εκπλήρωσα τα καθήκοντά μου στο βαθμό που όφειλα.
    Θυμώνω, θυμώνω γιατί κανένας νόμος δεν με καλύπτει για αυτή την τραγική κατάσταση που βρέθηκα. Καμιά ρύθμιση δεν με υποστηρίζει. Η τράπεζα έδωσε στον σύζυγό μου άδεια ενάμισι έτος – λόγω εργατικού ατυχήματος – εμένα η υπηρεσία μου μου πετάει ένα φύλλο αξιολόγησης και με πατάει στο λαιμό. Όχι δεν θα συναινέσω.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: