Αυτή η απεργία είναι διαφορετική από τις άλλες…

απεργώ_ΕΑΚ_1-1 (2)Δευτέρα 16/9: πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11.30 έχει προκηρύξει η ΠΟΕ ΥΠΠΟ, ο Ενιαίος Αττικής-Στερεάς, ο ΣΕΑ, ο Σύλλογος ΠΕ και η ΑΔΕΔΥ (παναττική).
Στην Αθήνα: συγκέντρωση στις 12 μ. στη Μπουμπουλίνας
Σε όλες τις πόλεις: συμμετέχουμε στα απεργιακά συλαλλητήρια της ΟΛΜΕ, των ΑΕΙ-ΤΕΙ, των ασφαλιστικών Ταμείων και του ΟΑΕΔ
Τρίτη 16/9: στάση εργασίας του Ενιαίου Συλλόγου Αττικής, Στερεάς και Νήσων συγκέντρωση στις 12 μ στη Μπουμπουλίνας και πορεία μαζί με άλλα Υπουργεία
Δευτέρα και Τρίτη 16 &17/9: Επιδιώκουμε να γίνουν όσες περισσότερες τοπικές συνελεύσεις, να ενημερωθεί όλο το προσωπικό!
ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ 18 &19/9:  Όλοι στη 48ωρη απεργία. Κανένας στη δουλειά, τα μολύβια κάτω!Οι Εφορείες, τα Μουσεία, οι αρχαιολογικοί χώροι ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! Κανένας να μην υπογράψει την απόλυση των συναδέλφων του.
Συμμετέχουμε στα απεργιακά συλαλλητήρια της ΑΔΕΔΥ σε όλες τις πόλεις. Στην Αθήνα συγκέντρωση στις 11 πμ στην πλ. Κλαυθμώνος.
Παρασκευή 20/9: ο Ενιαίος Σύλλος Αττικής, Στερεάς και Νήσων έχει εξαγγείλει συνέλευση για να αποφασίσουμε την περαιτέρω κινητοποιήσεις μας. Την ίδια μέρα συνεδριάζει η ΑΔΕΔΥ με τις Ομοσπονδίες, για να αποφασιστεί η συνέχεια.
Αυτή τη φορά, να μη σταματήσουμε στην 48ωρη. Τη Δευτέρα 23/9 έρχεται η Τρόικα στην Αθήνα. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΛΩΝ. Για να φύγουν!
Συμμετέχουμε σε τοπικούς συντονισμούς με άλλους συλλόγους σε κάθε νομό. Η δύναμή μας είναι στην ενότητα και την αποφασιστικότητα απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση, το ΔΝΤ και την Τρόικα.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: