Καλέ, κάποιος εξαφάνισε την ΠΑΣΚΕ από τον Ενιαίο Σύλλογο Αττικής, Στερεάς και Νήσων

Δεν συνηθίζεται πριν από τις εκλογές η «διαφήμιση» αντίπαλων παρατάξεων, δεν μπορούμε όμως να αντισταθούμε στον πειρασμό!

Ανεβάζουμε το μνημείο σουρεαλισμού, που είναι η ανακοίνωση της «νεοεμφανιζόμενης» ΕΑΣΚΕ (Ενιαία Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων), που δεν είναι παρά η παλιά γνωστή και δοκιμασμένη ΠΑΣΚΕ. Προφανώς ντρέπεται και να κατέβει ως ΠΑΣΚΕ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο (πρώην) ΥΠΠΟ και μετονομάστηκαν σε ΕΑΣΚΕ. Στο ψηφοδέλτιο βέβαια είναι όλοι οι ίδιοι παλιοί και καλοί πασκίτες, που κατέχουν και τις αντίστοιχες θέσεις στην Ομοσπονδία (εκεί ως ΠΑΣΚΕ)!

Τώρα, το πόσο «ανεξάρτητοι» μπορεί να είναι όσοι φέρουν τις κομματικές ταυτότητες του ΠΑΣΟΚ και πόσο «νέα» μπορεί να είναι η πολύ παλιά συνδικαλιστική τακτική των διαδρόμων, του κυβερνητικού συνδικαλισμού, του βολέματος «ημετέρων» και της κομματικής εξαργύρωσης, είναι γνωστό σε όλους.

Και καλά η μετονομασία σε ΕΑΣΚΕ. Εκείνες τις σουρεαλιστικές αποστροφές του τύπου «ο συνδικαλισμός των κομματικών εναγκαλισμών πέθανε» πώς τις ξεστομίζουν και δεν ντρέπονται;

Στις εκλογές του Ενιαίου Συλλόγου, δώσε δύναμη στη μόνη πραγματικά ανεξάρτητη, μαχητική και καθαρή φωνή στο ΥΠΠΟ, ψήφισε Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ-ΕΑΣΚΕ εδώ: easke

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: